TrueTalk Logo

Café Bepp Inschrijving voor een Slot

.

Leuk dat je (weer) komt werken in Café Bepp! Met dit inschrijvingsformulier verzamelen wij de noodzakelijke gegevens, waarna wij alles voor jullie gaan voorbereiden.

Na het invullen van onderstaand formulier, nemen we binnen drie dagen contact met je op. Uiteraard spreken we alles goed door, waardoor jij het maximale resultaat uit je middag haalt.

Het inschrijven duurt ongeveer 5 minuten. Maar het menselijke is belangrijker dan het efficiënte, dus als je een vraag hebt neem dan contact op met Sander (06-50621124).

Met vriendelijke groet,
Idriss Iziyi, Maysa Joosten, Helene Croon, Bart van de Ven en Sander Wilmsen


TrueTalk echte gesprekken Cafe bepp agile inzichten, marktonderzoek, cocreatie co-creatie en co-productie samen met jouw stakeholders, klantgericht innoveren zelf marktonderzoek doen.

Een slot betekent: een middag met je team werken in het hart van je doelgroep.

We leveren het volgende tijdens een dag 'zelf doen':

1. Toegang tot een beurs of Café Bepp Event naar keuze. Per slot ontvang je 5 toegangskaarten.
2. Een telefonische intake van ca. 20 minuten. We geven ook de laatste tips en tricks, zodat jij het meeste uit je middag haalt.
3. Een document met praktische informatie voor je team, met info over de beurs, een routebeschrijving en toegangskaarten.
4. Een lekkere werkplek voor maximaal 5 professionals tussen 11:00 en 17:00.
5. De mogelijkheid om onbeperkt in dialoog te gaan met bezoekers tussen 11:30 en 16:00 aan twee dialoogtafels per slot. De recruiter staat paraat om de juiste doelgroep te rekruteren (maximaal 3 criteria per slot).
6. Ontvangst door een consultant van TrueTalk.
7. Whiteboard, stiften, en grote aantallen post-its.
8. Onbeperkt koffie/thee, en lunch voor de aanwezige professionals.


Randvoorwaarden voor inschrijving van een slot

- Je kunt tot uiterlijk 8 werkdagen voor aanvang van een Event een slot bestellen.
- Later inschrijven is mogelijk, maar houd rekening met de beschikbaarheid en extra inschrijfkosten van €200.
- Annuleren is kosteloos tot 8 werkdagen voor het Event. Tot 4 dagen voor de onderzoeksdatum rekenen we 50%, daarna het volledige bedrag.
- Wil je met meer dan 5 professionals per slot komen? Je bent welkom. De meerprijs per 'Statafel' is de helft van een slotprijs.
- Losse tafels kunnen alleen bovenop een slot worden besteld.